Hør historien – se historien !!!

Mens vi venter på D&D's neste utgivelse - rett rundt hjørnet, men vi veit ikke hvilket kvartal - gir vi exklusiv innsikt i vår historie – med unike, aldri tidligere publiserte bilder og Tuftes egen fortelling om åssen D&D blei til, fortalt til P4's pensjonerte populære programleder Tor Andersen.
Du kan se på bildene mens du hører på radioprogrammet – blir nesten som en film!

Lyden:
Da P4's Tor Andersen hadde et innslag om D&D syntes han det var alt for kort. Nå har han startet sin egen kanal, sammen med blandt annet Øystein Sunde som utelukkende spiller norsk musikk og gir artistene mulighet til å fortelle om sin musikk på en måte ingen av de andre stress-kanalene gjør. Kanalen heter «Ordentlig Radio» og finnes på www.oradio.no – sjekk den ut!

Kort tid etter oppstart fant Andersen ut at han kunne rette opp fadesen med å lage et alt for kort program om D&D med et som er alt for langt hvor Tufte kan fortelle om sin låtskriving og om D&Ds's historie

Det ligger her (og tar nesten en time).

Bildene:
D&D-fan og skatteflyktning Dag Håkon Hellevik har gjort en snartur innom hjemlandet før skattefuten tar ham og rakk å dele noen historiske D&D-bilder med Tufte før han kasta seg på første flight med Swissair. Blant annet fra D&Ds opptreden på Norwegian Wood!

Norwegian Wood 1993

Josefines 2008

Herr Nilsen 2010
-27 februar 2012