Vi kommer med urpremiere på Buddy

Vi kommer med urpremiere på Buddy

Drømmere & Drankere har nettopp spilt inn sin nye cd, og vil gjerne gi drammenserne en forsmak før cd'en foreligger. Torsdag kommer de til Buddy scene.

Den nye cd'en, liksom bandets forrige, kritikerroste cd inneholder den en blanding av det tragiske og det komiske, alle med norske tekster og i en slags folkrock- countrystil. Forrige helg spilte vi inn de siste låtene på Knut Nyheims studio i Hovind i Telemark.

Siden forrige cd er vi forsterket med Snorre Kopperud (Onkel Tuka) på fele og Christian Skaugen (Earlybird Stringband) på trommer og dobro.

Den nye cd'en har fått navn etter en av de nye låtene og vil trolig bli hetende «Båten blir til mens du ror» som viser at Drømmere & Drankeres visdom kanskje ikke er av det dypeste slaget.

Etter å ha presentert den nye cd'en i første sett, vil vi spille gamle Drømmere & Drankere klassikere som «Banditos i det fri» og «Annes Kro» i det andre settet.

- Fordi det er en torsdag regner vi med å starte relativt tidlig (rundt 20.30-tiden) slik at folk ikke må ofre nattesøvnen før neste arbeidsdag, lover Tufte.
-31 oktober 2011