Framover til fortiden!!! (...eller tilbake til Risør)


Ja, kjære venner! Drømmere & Drankere skal spille også på årets Risørfestival 14- 16 juli. Denne gangen planlegger vi å gjøre en skikkelig storbandkonsert.
Vi utvider med Erlend på banjo (som i fjor) og med Christian på dobro (han fikk bare introdusere oss i fjor) og Morten er med på det klassiske bluegrassinstrumentet - trekkspill (vi har sjekka dette opp: Bill Monroe brukte trekkspill i sitt band fra 1943 til 1946 (Sue Ann Forrester het damen på dragspillet, hun serverte også kaffe til bandet, så der har Morten litt å lære) (og Flatt & Scruggs brukte munnspill fra 1949 til 1953 (Charley McCoy dro pusten))).

Vi kommer ikke til å gjenta forårets suksess (den kan du få på dvd - se nedenfor), men vi vil spille nye uhørte låter fra vår kommende cd (og dvd?).

På det foreløpige programmet er D&D satt opp fredag 15. juli kl. 17.30.

Ellers skal flere D&D-musikanter i ilden i andre sammenhenger på festivalen, fele-Snorre med Boxcar Rentals, Christian med Earlybird Stringband (Verdens nest beste europeiske bluegrassband !!!) og Erlend selvfølgelig med Olav Larsen and the Alabama Rodeostars. (Vi andre får det nok for travelt med å signere cd'er og dvd'er.)

Det er altså ingen grunn til å være andre steder enn på Risør Bluegrassfestival (det er dessuten et forbaska trivelig og uhøytidelig evenement for alle med telt
- dem har noen rimelige på Smartclub) mellom 14 og 16 juli.

sjekk det ut på : www.risorbluegrassfestival.no
-17 juni 2011