Vi gjør 2 comeback konserter! (bare i november, og går igang med ny skive)

Etter å ha gjort suksesser på Parkteateret og Herr Nilsen (takk til alle som møtte opp!) i Oslo tidligere i høst, setter vi kursen hjem til Drammen.
På Buddy Scene (gml. Cutty Sark) hvor vi tidligere har spilt fem konserter (og bare fått sparken fra èn!) holder vi en lyttekonsert (som om ikke alle D&D-konserter er det) torsdag 4. november. Den begynner tidlig, allerede klokka 20.03 så dere rekker siste buss hjem til Konnerud, folkens.

Lørdag 13 november er vi tilbake i Oslo, på M3 (Maridalsveien 3) hvor vi gjorde en utrolig konsert i februar i fjor. (Utrolig fordi bassist Hans-Martin var så matforgifta at han egentlig burde vært på toalettet under hele konserten - men han løste problemet ved bare kjappe og plutselige sporadiske fravær fra scenen. "Fantastisk!" som Banjo-Erlend pleier å si.

Den triste nyheten (det er alltid en) er at vi dropper julekonserten på Sound of Mu i år - men er folk i julestemning allerede i november gjør vi sjølsagt "Jesus sitter på låven" og våre andre juleklassikere på M3.

Se ikke bort i fra at det kan dukke opp spenstige gjestemusikanter på begge konsertene. Vi gleder oss også til å prøve ut splitter pine nye låter for dere.

Og i desember drar vi studio for å begynne på vår neste cd.

Buddy Scene 4. nov kl. 20.03
M3: 13 nov. kl. 21.03

Vi sees!
-13 oktober 2010