Drømmere & Drankere i Frognerparken!!

Drømmere & Drankere i Frognerparken

Den 8. juni spilte Drømmere & Drankere i Frognerparken. Tufte og Nygaard hadde selvfølgelig misforstått og trodde de skulle spille på Norwegian Wood-festivalen og hadde kledd seg deretter ( Nåvel, de gutta kler seg alltid som om de skal spille på Woodstock-festivalen).

Det viste seg å være Manpowers sommerfest Drømmene & Drankere var hyret til å spille på. Med 120 deltagere blir jo det likevel et ikke ubetydelig publikum for bandet som ikke er bortskjemt med overdreven publikumsoppslutning.

Nå gikk omtrent 100 av deltagerne straks Manpower var ferdig med gratisserveringen. Men en håndfull mennesker moret seg i 2 x 45 minutter over Drømmere & Drankeres elegante strengetraktering og ubegrædelige betraktninger over livet og alt det der. Det gikk faktisk så bra at Fisknæs hadde lyst til å spiller mer etter at alle hadde gått hjem. ( Nåvel, Fisknæs vil jo alltid spille mer.)

På bildet klarte Bruflot å skjule seg nesten fullstendig, noe han ikke gjorde lydmessig, mens Haugen nok har fått øye på en pølse eller no eller to.
-13 juni 2006