Levi Henriksen skriver om Drømmere & Drankere!!!

Drømmere & Drankeres arkivar har under sitt arbeid kommet over en artikkel fra Glomdølen om D&D skrevet av den kjente, og ikke minst anerkjente, forfatteren Levi Henriksen. Levi har skrevet to ypperlige novellesamlinger ”Feber” og ”Ned Ned Ned” og den brukbare romanen ”Snø vil falle over snø som har falt” og den ferske samlinga ”Bare mjuke pakker under treet”(som vi ikkje har lest ennå). (Noen har kalt Levi en harry-forfatter – vel, da er vi stolte over å være et harry-band.)
Her er Levis innsiktsfulle analyse av Drømmere & Drankere in extensio (hva nå det betyr)
Levi skriver
(klikk for større bilde).

Julegaveråd
Ei anna bok som er vel verdt å lese er Nicolai Houms ”Knekk nakken, min venn”. En utmerket, rørende og slett ikke tung bok om vondskap, ondskap og vennskap. Nicolai er dessverre en sløving som ikke stiller på D&D-konserter, derfor er fortsatt Levi vår yndingsforfatter.
Hestevenner bør sjølsagt få denne.
Skulle du like en vestlending eller to er alle CD’ene til De Musikalske Dvergene en sikker vinner. Deres siste med Kinks låter på norsk ”Veldig respektable menn” , er også ypperlig til foreldre som fortsatt sitter fast i 60-tallet. Disse bestiller du her.

Til neste jul vil vi ha andre julegaver å tilby, men foreløpig er dette de beste vi kan anbefale til intelligente kjente og kjære.
Vår egen ”Drømmere & Drankere synger julen ut … og inn” CD fra 2000 er dessverre tæret av tidens tann og ødelagt – alle kopier begynner å skurre på kutt to (vi skulle lagd den på vinyl!).

Hold av fredag 3. februar…
…i alle fall hvis du bor på Østlandet.
-17 desember 2005