Drømmere & Drankere er:Dag Tufte - låtskriver som tror han er den gjenfødte Hank Williams enda han spiller mest mandolin. Lever ikke i kvinnekollektiv og tror Drømmere & Drankere er en kontaktannonse. Fra Konnerud, Drammen. (17 år i D&D)

Morten Haugen - cajun-entusiast med drag på det louisianna'ske trekkspillet i tillegg til irsk tinnfløyte og sørstats-slidegitar. Fortid fra ulike blues- og rockeband. Lever i kvinnekollektiv. Fra Tranby, Lier. (13 år i D&D)

Knut A. Nygaard - bandets arrangør, og heavy-gitarist som er tvunget til å spille cello. Trodde han var Marlene Dietrich, men har nå kommet til at han er Patsy Cline. Lever derfor i kvinnekollektiv på Brønnøya i Asker, men er fra Bergen. (11 år i D&D)

Hans-Martin Fisknæs - bandets beste gitarist, som må spille elbass. Har vært musikalsk leder av Lierskovens Dramathiiske Selskab. Ødelegger trolig hele sitt renommé nå, besøker ofte kvinnekollektiv. Fra Tranby, Lier. (2 år i D&D).

Dag Inge Bruflot - trommer. I det Drømmere & Drankere var i ferd med å stagnere kom Bruflot inn med sine stikker og visper og dekonstruerte hele korpset. Til resten av medlemmenes store frustrasjon har han gjort bandet om til et rockeband. Slipper sjelden inn i kvinnekollektiv. Fra Tranby, Lier. (9 mndr. i D&D)
-02 juni 2005